OpenStreetMap

Created:
Duration:
2 days
Status:
Ended .
Reason for block:

Beste BertMule,

Achter jouw naam staat een flinke lijst van niet beantwoorde vragen van andere mappers. Die lijst kun je hier zien:
https://resultmaps.neis-one.org/osm-discussion-comments?uid=14868470
Wat het meest opvalt is dat je zelden reageert, en als je dat al doet is dat vooral om jouw manier van taggen te rechtvaardigen.
Dat is in heel veel gevallen zeker niet de enige manier die op OSM wordt ondersteund.
Het is volkomen correct dat jouw edits gerevert zijn door de andere gebruikers.
Het kan best zijn dat jij bepaalde methoden van taggen niet zinvol acht, maar als een andere mapper een goede reden heeft om dat wel te doen, dan geeft het jou geen enkel recht om die andere edits te wijzigen of zelfs te verwijderen.
Heel veel vragen die jou gesteld worden zijn terecht, het is derhalve volkomen misplaatst dat jij er niet op reageert.
Ik block je account nu omdat je ergens schrijft “ik kom zelden toe aan deze berichten”, en op deze manier wordt je in ieder geval opmerkzaam gemaakt op al die vragen.

Deze blokkade duurt 2 dagen om je de tijd te geven alle reacties te lezen en je antwoorden voor te bereiden. Na die 2 dagen kun je weer gewoon op OSM verder met je “werk”, maar ik hoop wel dat je de contacten gaat leggen waarbij ik je hier om vraag.
Het is vooral van belang dat je beseft dat OSM niet het project van BertMule is, maar een project van velen die met elkaar proberen een goede database te maken waaruit een kaart kan worden samengesteld.
Als je een bepaald probleem wilt bespreken dan hebben we daarvoor uitstekende hulpmiddelen, en in het Nederlands is dat:
https://community.openstreetmap.org/c/communities/nl/43

Met vriendelijke groet,
Marc Zoutendijk
OpenStreetMap Foundation
Data Working Group